Contactaţi-ne
Mediul înconjurător, siguranţă şi sănătateAcasăResponsabilitateMediul înconjurător, siguranţă şi sănătate

Activitatea desfaşurată de  Pfizer România cu privire la mediu, sănătate și siguranță  respectă cu stricteţe cerințele legale și de reglementare în vigoare. În ultimii 3 ani ne-am redus considerabil nivelul de poluare a apei şi a aerului prin relocarea birourilor într-o clădire dotată cu sisteme de reciclare specifice. De asemenea, a fost mult diminuată cantitatea de deşeuri pe care le producem prin introducerea unor sisteme de colectare selectivă şi reciclare. Însă, ne propunem să facem chiar mai mult. Obiectivul nostru este de a căuta o ameliorare continuă a performanțelor noastre în ceea ce priveşte grija pentru mediul înconjurator, precum și menținerea standardelor ridicate pe care le-am realizat deja, identificâd cele mai bune parteneriate strategice.

Ariile asupra cărora ne concentrăm includ:

 1. Consumul de energie electrică şi încălzirea globală 
  La nivel global, Pfizer face parte din programul Climate Leaders, fiecare ţară contribuind la reducerea emisiei de carbon.
  În clădirile noastre de birouri, folosim energia sub mai multe forme: gaz, electricitate şi abur.
  Am implementat procese de eficientizare a utilizării energiei electrice şi folosim tehnici de management care să ne asigure o bună funcţionare a aparaturii electronice, de aceea colegii noştri sunt încurajaţi să oprească alimentarea cu energie electrică a aparaturii electronice când aceasta nu este folosită.
   

 2. Transport
  Pfizer s-a angajat să reducă impactul asupra mediului cu transportul angajatilor. În această direcţie am implementat un sistem de teleconferinţe şi servicii de transport în comun pentru a reduce deplăsarile aeriene şi terestre.
   

 3. Deşeuri
  Reducerea cantităţii de deșeuri în toate birourile noastre rămâne o prioritate. În ultimii trei ani, am crescut în mod semnificativ cantitatea de deşeuri colectată selectiv şi reciclată în România.
   

 4. Consumul de apă  
  Suntem foarte atenţi să minimizăm emisiile toxice în apă, de aceea, când am ales clădirea pentru birouri, am luat în consideraţie şi faptul ca are o staţie proprie de tratare a apei.

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068