Contactaţi-ne
Etică şi transparenţăAcasăResponsabilitateEtică şi transparenţă

Pfizer România înţelege, respectă şi sprijină măsurile privind etica şi transparența în colaborarea cu profesioniştii şi organizaţiile din domeniul medical, măsuri pe care industria farmaceutică producătoare de medicamente originale din Europa şi le-a impus începând din anul 2014 prin propriile coduri de etică şi transparență.

Pfizer consideră că acest proces de transparentizare este unul benefic pentru pacienți, pentru mediul de afaceri şi pentru sistemul de sănătate românesc şi colaborează îndeaproape cu autoritățile române si europene pentru implementarea eficientă a acestuia.

Începând cu data de 30 septembrie 2015, conform Ordinul Ministrului Sănătății 194/2015 ce completeaza prevederile Legii 95/2006, Pfizer România face publice prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) datele referitoare la transferul de valoare din colaborarea cu profesioniştii şi instituțiile din sistemul sanitar.
Publicarea acestor informații se efectuează numai în scopul asigurării transparenței, după cum se detaliază suplimentar în Politica Pfizer privind protecția datelor profesioniștilor din domeniul sănătății din SEE disponibilă la acest link(secțiunea „Declararea transferului de valoare”). Aceasta nu presupune o autorizare generală a persoanelor care accesează site-ul web pentru efectuarea oricăror prelucrări suplimentare ale datelor profesioniștilor din domeniul sănătății (health care professionals, HCP), cum ar fi asocierea acestora cu informații publicate pe alte site-uri web.

În aceeaşi măsură, prin alinierea la standardele europene în ceea ce priveşte transparența, aşa cum sunt definite în codul de transparență ARPIM / EFPIA, Pfizer România publică în această secțiune valoarea totală a interacțiunilor cu profesioniştii şi organizațiile din domeniul medical privind aria de cercetare-dezvoltare şi studii clinice:

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068