Contactaţi-ne
Combaterea contrafacerilorAcasăResponsabilitateCombaterea contrafacerilor

Lupta Împotriva Medicamentelor Contrafăcute

Pfizer consideră că principala sa prioritate este de a se asigura că toţi pacienţii au acces la medicamente eficiente şi cu profil de siguranță / tolerabilitate ridicat. Pentru a atinge acest ţel, atât industria cât şi autorităţile de reglementare trebuie să lucreze împreună împotriva contrafacerii medicamentelor şi pentru asigurarea integrităţii lanţului de furnizare a produselor farmaceutice.

Pfizer conduce o echipă de experţi care lucrează permanent pentru a evalua noi tehnologii şi a le identifica pe acelea care îngreunează contrafacerea medicamentelor noastre şi care ajută pacienţii şi furnizorii de asistenţă medicală să recunoască medicamentele autentice Pfizer.

Pentru a face faţă acestei ameninţări în continuă creştere, este nevoie de un răspuns complex, coordonat şi unitar. Pfizer consideră că, pe lângă iniţiativele sale proprii, sunt necesare parteneriate cu agenţii guvernamentale, sistemul sanitar, pacienţi şi terţi, pentru a ne asigura că pacienţii au acces la medicamente sigure şi că cei care pun viaţa oamenilor în pericol falsificând medicamente vor fi traşi la răspundere.

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068