Contactaţi-ne
VaccinuriAcasăDomenii de activitateArii terapeuticeVaccinuri

Vaccinurile reprezintă unul dintre cele mai mari progrese realizate în domeniul sănătății publice din toate timpurile, având ca rezultat controlul, eradicarea sau eliminarea aproape completă a numeroase boli infecțioase care au fost odată omniprezente și deseori fatale. Vaccinarea oferă beneficii la nivel social, dar și beneficii economice importante pentru întreaga populație.(1) 

Pfizer are o istorie bogată în cercetarea și dezvoltarea vaccinurilor. De-a lungul anilor, am jucat un rol esențial în eradicarea sau eliminarea aproape completă la nivel global a unor boli infecțioase fatale precum variola și poliomielita. Am conceput vaccinuri bazate pe noi tehnologii, cum ar fi vaccinurile pentru prevenirea infecțiilor bacteriene, cauzate de Streptococcus pneumoniae și Neisseria meningitidis.

Cu toate acestea, nu ne oprim aici, având în vedere numeroasele boli infecțioase care în continuare prezintă o nevoie medicală neacoperită. Trăim un moment unic pentru cercetarea și dezvoltarea vaccinurilor, deoarece descoperirile științifice, progresele tehnologice și procesele de reglementare deschid calea pentru vaccinuri noi. 

Ne concentrăm atenția pe cercetarea și dezvoltarea de noi vaccinuri în trei mari direcții: abordarea bolilor infecțioase de mare impact, extinderea beneficiilor imunizării materne și investigarea vaccinurilor împotriva cancerului.

Referințe

  1. Gavi. Value of Vaccination Accessed Nov 2021.

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068