Contactaţi-ne
Imunologie și inflamațieAcasăDomenii de activitateArii terapeuticeImunologie și inflamație

Inflamația este un răspuns biologic la lezarea țesuturilor, organelor sau la un potențial pericol din corpul nostru. Însă în cazul bolilor autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă, colita ulcerativă și multe altele, sistemul nostru imunitar se dereglează și acționează împotriva țesuturilor și organelor noastre. Aceste afecțiuni pot fi însoțite de durere și dizabilități ce pot avea un impact imens asupra calității vieții oamenilor, multe fiind gestionate nesatisfăcător cu tratamentele existente care oferă doar ameliorare simptomatică. 

Oamenii noștri de știință sunt concentrați pe trei domenii specifice: reumatologie, gastroenterologie și dermatologie medicală. Inovația noastră pe termen scurt este de a permite pacienților să beneficieze de remisiunea bolii prin intermediul noilor imunosupresoare și, în viitor, să avem o înțelegere mai bună a modului prin care se restabilește sănătatea sistemului imunitar și a țesuturilor. 

Referințe

  1. NCBI. Autoimmune responses are directed against self antigens, accesat în noiembrie 2021.

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068