Contactaţi-ne
Domenii de activitateAcasăDomenii de activitate

La Pfizer, aplicăm știința și resursele noastre globale pentru a aduce terapii oamenilor, tratamente care le extind și le îmbunătățesc semnificativ viața. Ne străduim să stabilim standardul de calitate, siguranță și valoare în descoperirea, dezvoltarea și fabricarea produselor de îngrijire a sănătății. Portofoliul nostru global include medicamente și vaccinuri, precum și multe dintre cele mai cunoscute tratamente din lume. În fiecare zi, colegii din Pfizer lucrează pentru a promova un stil de viață sănătos, dar și tratamente pentru cele mai importante boli. 

În concordanță cu responsabilitatea noastră colaborăm cu furnizori de servicii medicale, guverne și comunități locale pentru a sprijini și extinde accesul la tratamente medicale de încredere, la prețuri accesibile, în întreaga lume. De mai bine de 170 de ani, Pfizer lucrează pentru a face diferența pentru toți cei care se bazează pe noi. 

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068