Contactaţi-ne
ValoriAcasăDespre noiValori Valorile și cultura Pfizer 

Pentru a realiza pe deplin scopul Pfizer – Descoperiri care schimbă viețile pacienților – am stabilit un set clar de așteptări cu privire la „ce” trebuie să realizăm pentru pacienți și „cum” vom face pentru a atinge aceste obiective. „Cum” este reprezentat de patru valori simple și puternice – curajul, excelența, echitatea și bucuria – care definesc compania și cultura noastră.

Curaj. Descoperirile încep prin a provoca convențiile, mai ales în fața incertitudinii sau a adversității. Acest lucru se întâmplă atunci când gândim îndrăzneț și acționăm decisiv.

Excelență. Putem schimba viețile pacienților doar atunci când performam cât mai bine împreună. Acest lucru se întâmplă atunci când ne concentrăm pe ceea ce contează, împărțim responsabilitățile și măsurăm rezultatele.

Echitate. Credem că fiecare persoană merită să fie văzută, auzită și îngrijită. Acest lucru se întâmplă atunci când suntem incluzivi, acționăm cu integritate și reducem disparitățile în domeniul sănătății.

Bucurie. Ne dăruim muncii noastre. Găsim bucurie atunci când ne mândrim, ne apreciem reciproc și ne simțim bine împreună.

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068