Contactaţi-ne
Pfizer în RomâniaAcasăDespre noiPfizer în România

Pfizer România a intrat pe piaţa locală în 1993. Un an mai târziu, compania a început o campanie de promovare a medicamentelor sale inovatoare în întreaga ţară, ceea ce a dus la o dezvoltare rapidă a activităţii.

 

Începând cu anul 2003, Pfizer România şi-a consolidat prezenţa pe piaţa farmaceutică locală printr-o activitate puternică în arii terapeutice noi, precum oftalmologia sau oncologia.

 

Din 2004, Pfizer HCP Corporation, Reprezentanţa pentru România, a devenit Pfizer România SRL, societate comercială înregistrată local şi autorizată să promoveze medicamente.

 

În 2009, Pfizer a fuzionat cu Wyeth. În România, fuziunea s-a tradus printr-o prezență activă pe piața produselor biologice și a vaccinurilor.

 

În anul 2011, Pfizer a achiziţionat Ferrosan și de atunci activitatea de producţie locală s-a concentrat pe ambalarea suplimentelor alimentare. Achiziţionarea Ferrosan, unitatea de producţie situată în Cluj-Napoca, face parte din angajamentul Pfizer pe termen lung de a-şi consolida şi extinde operaţiunile în România. Produsele ambalate la Ferrosan sunt destinate exportului în ţări din Europa, Asia, America, Orientul Mijlociu. Această unitate de ambalare reprezintă doar o parte din investiţia considerabilă pe care Pfizer o are în România, care include operaţiuni comerciale de cercetare şi dezvoltare.

 

Pfizer a făcut, în 2012, un nou pas în consolidarea prezenţei sale pe piața locală, prin obținerea autorizației de distribuţie de medicamente.

 

Evoluţia Pfizer România demonstrează interesul comunităţii medicale pentru produsele companiei, care au devenit, treptat, primele soluţii terapeutice alese în tratamentul unui număr mare de afecţiuni. Multe dintre medicamentele noastre inovatoare au avut un succes rapid şi au devenit, la scurt timp după lansare, lideri în ariile terapeutice respective. Exemplul cel mai concludent este tratamentul pentru disfuncţia erectilă, lansat şi pentru pacienţii români în 1998, și care rămâne unul dintre cele mai cunoscute tratamente orale din această arie terapeutică la nivel local dar şi la nivel global.

 

Medicamentele Pfizer îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor din întreaga lume şi îi ajută să se bucure de o viață mai lungă, mai sănătoasa şi mai activă.

 

De când activează în România, Pfizer și-a dovedit grija faţă de pacienţi şi medici prin lansarea unor importante programe sociale, dar și prin programe de educație ştiinţifică continuă dedicate medicilor.

 

Pfizer România demonstrează zi de zi, de mai bine de 20 de ani, că excelenţa în domeniul farmaceutic şi valorile Pfizer sunt aceleaşi pretutindeni.

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068