Contactaţi-ne
Medicamente și vaccinuri care schimbă viețiAcasăCercetare și dezvoltareMedicamente și vaccinuri care schimbă vieți

Pfizer implementează o strategie de Cercetare şi Dezvoltare (R&D) menită să transforme compania într-un lider al industriei biofarmaceutice în dezvoltarea de noi medicamente şi vaccinuri. Cercetătorii din cadrul Departamentului Internaţional de Cercetare şi Dezvoltare (WRD) promovează această strategie pe trei niveluri – furnizarea produselor existente în portofoliul Pfizer, dezvoltarea de noi capacităţi şi crearea ecosistemului de cercetare și dezvoltare al viitorului. 

Pfizer conduce activităţi de cercetare ştiinţifică în domenii precum bolile cardiovasculare, tulburări metabolice şi endocrine, neuroştiinţe, oncologie, vaccinuri, terapia durerii şi bolii senzoriale, sistem imunitar şi autoimunitate, inflamaţii şi osteoporoză, dar şi boli genetice şi boli rare. Portofoliul R&D este completat de o expertiză unică în anticorpi monoclonali şi terapia adjuvantă cu anticorpi. 

Suntem dedicaţi siguranţei pacienţilor care iau parte la studiile noastre clinice şi respectăm cele mai înalte standarde etice în toate iniţiativele noastre de cercetare. Politicile noastre ştiinţifice sunt actualizate în mod regulat, pentru a fi aliniate viziunii, valorilor şi ţelurilor Pfizer. 

Rigoarea şi excelenţa în ştiinţă şi medicină stau la baza departamentului de Cercetare şi Dezvoltare. În ultimii ani, Pfizer s-a transformat dintr-o companie care oferea medicamente cu molecule mici, tradiţionale, într-una cu o gamă variată de abordări ştiinţifice şi tehnologii pentru a produce pe lângă medicamente cu molecule mici, medicamente cu molecule mari (biologice), vaccinuri și terapie genică. 

Toate programele de dezvoltare de noi medicamente şi dezvoltare clinică au scopul de a oferi pacienţilor un avantaj medical semnificativ faţă de tratamentele curente. 

Angajamentul nostru față de inovațieDezvoltarea de medicamenteExtinderea accesului la informații din studiile clinice
Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068