Contactaţi-ne
Dezvoltarea portofoliului Acasă
Cercetare și dezvoltare
Dezvoltarea portofoliului 
Example

Prioritizăm eforturile noastre de cercetare și dezvoltare în domeniile cele mai promițătoare din punct de vedere științific și comercial: imunologie și inflamație, oncologie, boli cardiovasculare și metabolice, neuroștiințe și durere, vaccinuri, boli rare și biosimilare. Prin eforturi majore de cercetare în mai multe direcții – cum ar fi molecule mici, produse biologice și vaccinuri – Pfizer dezvoltă soluții medicale necesare celor pe care îi deservim.

Produse aflate în cercetare și dezvoltare în acest moment: Pharmaceutical Pipeline for New Drugs | Pfizer

Suntem în căutare neîncetată de medicamente și vaccinuri de care să beneficieze pacienții din întreaga lume. Ne-am angajat ca până în anul 2025 să contribuim la tratarea a 225 de milioane de oameni cu medicamente și vaccinuri revoluționare. Ambițiile noastre sunt mari, iar producția noastră de produse farmaceutice nu a fost niciodată mai puternică. 

Aflați despre moduri specifice prin care cercetarea noastră contribuie la descoperirea de medicamente și vaccinuri de care vor beneficia pacienți din întreaga lume.
https://www.pfizer.com/science/drug-product-pipeline

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068