Contactaţi-ne
Cercetare și dezvoltareAcasăCercetare și dezvoltare

Prin cercetare și dezvoltare noile medicamente devin disponibile pentru utilizare: colaborarea cu profesioniștii din domeniul sănătății este esențială pentru a studia modul în care funcționează medicamentele, inclusiv pentru a studia și a afla mai multe despre medicamente și a aborda tratamente prin studii clinice, atât înainte, cât și după aprobarea unui medicament pentru utilizare de către pacienți. 

Cercetarea este un proces continuu: munca noastră nu se încheie odată ce un produs este pe piață. Profesioniștii din domeniul sănătății continuă să desfășoare activități cruciale pentru a studia siguranța și eficacitatea medicamentelor noastre chiar și după ce versiunile generice devin disponibile. De asemenea, lucrăm cu cercetători externi pentru a studia noi utilizări pentru produsele existente. 

Medicamente și vaccinuri care schimbă viețiAngajamentul nostru față de inovație
Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068