Contactaţi-ne
Susținerea asociațiilor de paciențiAcasăPaciențiSusținerea asociațiilor de pacienți

Majoritatea oamenilor cunosc pe cineva care a apelat deja la o asociaţie de pacienţi la un anumit moment în viaţă.  De asemena, asociaţiile de pacienţi pot realiza campanii pentru standarde îmbunătăţite de asistenţă medicală şi acces la tratamente pentru pacienţii pe care-i reprezintă.

Compania Pfizer consideră că este important să ofere asistenţă financiară acestor asociaţii pentru a le ajuta să ofere aceste servicii de asistenţă. Oferim, de asemenea, finanţare asociaţiilor pacienţilor atunci când colaborăm sau intrăm în parteneriate cu acestea pentru anumite proiecte specifice în care există o arie comună de interes. Asociaţiile de pacienţi trebuie să fie familiarizate cu noile terapii si tehnici medicale care pot aduce avantaje pacienţilor pe care-i reprezintă.  Dacă ne solicită astfel de informaţii, noi suntem bucuroşi să le putem oferi informaţiile respective în conformitate cu limitările și reglementările în vigoare.

Din perspectiva noastră, colaborarea cu asociaţiile de pacienţi ne oferă o mai bună înţelegere a nevoilor pacienţilor şi acest lucru ne poate ajuta să oferim informaţii utile despre programele de gestionare a bolilor.

Dialogul şi colaborarea noastră cu asociaţiile de pacienţi respectă independenţa şi credibilitatea acestora.

În calitate de membru al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), declarăm o listă de asociaţii de pacienţi cărora le oferim asistenţă financiară.

În ceea ce priveşte asigurarea finanţării grupurilor de pacienţi, principiul director al Pfizer este de a asigura faptul că independenţa asociaţiei nu este compromisă şi că nu există nicio dependenţă legată de finanţarea pe care o asigurăm, iar finanţarea este în conformitate cu liniile directoare expuse în Codul de conduită al ARPIM.

Pfizer România colaborează constant cu o serie de asociaţii de pacienţi din România:

 1. Asociaţia Aer Pur

 2. Asociaţia Română de Hemofilie - Timişoara

 3. Asociaţia Bolnavilor cu Limfoame

 4. Asociaţia Bolnavilor de Cancer din România

 5. Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România

 6. Asociaţia Naţională a Pacienţilor cu afecţiuni Cardio-Metabolice

 7. Asociaţia Oncohelp

 8. Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice

 9. Asociaţia P.A.V.E.L.

 10. Asociaţia Prader Willi din România

 11. Asociaţia Transplantaţilor din România

 12. Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România

 13. Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România

 14. Fundaţia “Renaşterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură”

 15. Liga Română contra Reumatismului

 16. Liga Română de Cancer

 17. Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA 

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2023. Toate drepturile rezervate.PP-BCP-ROU-0001