Contactaţi-ne
Susținerea asociațiilor de paciențiAcasăPaciențiSusținerea asociațiilor de pacienți

Organizațiile de pacienți își propun să îmbunătățească viața persoanelor cu o anumită boală sau condiție medicală. Colaborarea cu organizațiile de pacienți ne permite să susținem aceste activități, acolo unde este cazul, și să înțelegem mai bine nevoile nesatisfăcute ale pacienților și modul în care aceste nevoi pot fi cel mai bine satisfăcute. Obținând informații despre pacient, obținem și o mai bună cunoaștere a încărcăturii pe care o are boala respectivă, ceea ce ne orientează eforturile de a dezvolta medicamente și programe de sprijin pentru comunitatea de pacienți.

În acordarea de finanțare sau în colaborarea cu organizațiile de pacienți, principiile după care Pfizer se ghidează sunt independența și transparența. Relațiile cu organizațiile de pacienți sunt atât valoroase, cât și esențiale și, asigurându-ne că aceste organizații își mențin independența și că relațiile noastre sunt transparente, putem fi încrezători și mândri de aceste colabărari pe care le-am dezvoltat. Împărtășirea informațiilor despre aceste relații într-un mod direct și deschis va ajuta, sperăm, la exprimarea valorii esențiale pe care aceste relații o aduc managementului pacienților.

Credem că transparența este esențială pentru construirea și menținerea încrederii în Pfizer și în medicamentele noastre și sprijinim cu fermitate activitatea desfășurată de Federația Europeană a Industriilor și Asociațiilor Farmaceutice (EFPIA) pentru a îmbunătăți transparența în industria farmaceutică.

Vă rugăm să urmați link-ul de mai jos către pagina noastră de publicație: 

Click aici

Pfizer Medical, Scientific & Patient Education Grant Transparency | Pfizer

Responsabilitatea PfizerPfizer pentru profesioniștiMediul înconjurător, siguranță și sănătateCombaterea contrafacerilorEtică și transparențăPolitica privind cookie-urile Termeni şi condiţii Politica de confidențialitate © Pfizer Romania 2024. Toate drepturile rezervate.PP-UNP-ROU-0068