Skip directly to content

Valori

Misiune şi Valori

La Pfizer, utilizăm ştiinţa şi resursele noastre globale pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a oamenilor în toate etapele vieţii. Ne străduim permanent să stabillim noi standarde de calitate și siguranță în descoperirea, dezvoltarea și fabricarea de medicamente.

Lucrăm împreună cu partenerii noştri pentru a deveni lideri în pieţele emergente din Europa, pentru a satisface diversele nevoi medicale ale pacienţilor şi clienţilor într-o manieră inovativă, responsabilă din punct de vedere social şi viabilă din punct de vedere comercial.

Valorile companiei reflectă credinţele noastre de bază şi trăsăturile definitorii ale unei culturi axate pe succes. Aceste valori reflectă caracterul definitoriu al companiei Pfizer şi al angajaților săi:

Integritate

Cerem atât de la noi şi cât şi de la partenerii noştri respectarea celor mai înalte standarde etice, iar produsele şi procesele noastre trebuie să fie de cea mai înaltă calitate.

Respect Pentru Oameni

Recunoaştem faptul că oamenii sunt piatra de temelie a succesului Pfizer. Preţuim diversitatea ca fiind unul dintre punctele noastre forte şi suntem mândri de faptul că la Pfizer ne tratăm întotdeauna colegii cu respect şi demnitate.

Focus Pe Clienți

Suntem profund angajaţi scopului de a răspunde nevoilor clienţilor noştri, lucrând mereu pentru satisfacerea nevoilor lor.

Comunitate

Jucăm un rol activ în a transforma comunităţile din ţările în care activăm într-un loc mai bun, fiind conştienţi de faptul că vitalitatea spaţiului în care lucrăm şi muncim are un impact direct asupra sănătăţii.

Inovație

Inovaţia este cheia către o sănătate mai bună. Numai inovând putem să punem la dispoziţia pacienţilor medicamente şi vaccinuri eficiente care contribuie semnificativ la îmbunătăţirea stării lor de sănătate.

Colaborare

Ştim că pentru a fi o companie de succes, trebuie să lucrăm împreună, de multe ori traversând graniţele geografice sau organizatorice, pentru a face faţă nevoilor mereu în schimbare ale clienţilor noştri.

Performanță

Muncim pentru îmbunătăţirea permanentă a performanţei noastre, măsurând rezultatele cu grijă şi asigurându-ne că integritatea şi respectul pentru oameni nu sunt niciodată compromise.

Leadership

Credem că liderii dau putere celor din jurul lor, împărtăşindu-şi cunoştinţele şi recompensând eforturile individuale remarcabile. Facem tot posibilul pentru a oferi oportunităţi de leadership la toate nivelurile în cadrul organizaţiilor noastre.

Calitate

Calitatea este parte componentă a muncii noastre. Facem tot posibilul pentru a furniza medicamente şi vaccinuri de calitate la nivel mondial. Practicile şi procesele noastre sunt proiectate pentru a obţine rezultate de o înaltă calitate, ce întrec aşteptările tuturor stakeholderilor noştri.