Skip directly to content

Pfizer România - etică şi transparenţă

Pfizer România înţelege, respectă şi sprijină măsurile privind etica şi transparența în colaborarea cu profesioniştii şi organizaţiile din domeniul medical pe care industria farmaceutică producătoare de medicamente originale din Europa şi le-a impus începând din anul 2014 prin propriile coduri de etică şi transparență.

Pfizer consideră că acest proces de transparentizare este unul benefic pentru pacienți, pentru mediul de afaceri şi pentru sistemul de sănătate românesc şi colaborează îndeaproape cu autoritățile române si europene pentru implementarea eficientă a acestuia.

Publicarea acestor informații se efectuează numai în scopul asigurării transparenței, după cum se detaliază suplimentar în Politica Pfizer privind protecția datelor profesioniștilor din domeniul sănătății din SEE disponibilă la acest link(secțiunea „Declararea transferului de valoare”). Aceasta nu presupune o autorizare generală a persoanelor care accesează site-ul web pentru efectuarea oricăror prelucrări suplimentare ale datelor profesioniștilor din domeniul sănătății (health care professionals, HCP), cum ar fi asocierea acestora cu informații publicate pe alte site-uri web.