Skip directly to content

Sprijinirea Comunităţilor din România

În calitatea noastră de companie cu prezenţă la nivel mondial, Pfizer are şansa de a se diferenția în rândul comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea, din întreaga lume.

În România, suntem o entitate corporatistă activă şi avem un impact pozitiv printr-o serie de programe de investiţii sociale care au drept scop îmbunătăţirea stării de sănătate în comunităţile din întreaga ţară. La nivel local, ne-am luat angajamentul de a fi un bun concetăţean şi de a oferi asistenţă organizaţiilor mici şi proiectelor care au un impact pozitiv asupra comunităţilor din apropierea noastră. Prin asistenţă, ne referim la finanţări, finanţare complementară, asistenţă în natură şi contribuţii oferite de colegii noştri în cadrul activităţilor de voluntariat.

Acţiuni de implicare socială în România:

  • "Tu eşti Moş Crăciun" - program început acum 2 ani prin care copii instituţionalizaţi în perioada sărbătorilor de iarnă primesc cadouri de Crăciun din partea angajaţilor Pfizer România. Din anul 2013 pâna în prezent au beneficiat de acest program peste 800 de copii care au primit jucării, dulciuri şi îmbrăcăminte oferite de angajaţii Pfizer România;
  • "Paşte Imbelşugat pentru Bunici"- program de donaţii început în anul 2014 prin care angajaţii Pfizer România au cumpărat 120 de pachete conţinând o sticlă de ulei, un pachet de zahăr, unul de făină şi un cozonac pentru familiile nevoiaşe încrise în Fundatia Carp Omenia.
  • "Give&Gain!" - Ziua Mondială a Voluntariatului Corporatist a fost marcată printr-un program de voluntariat prin care angajaţii Pfizer au ajutat, în 2013 "SOS Satele Copiilor" şi în 2014 "Organizaţia Suedeză de Ajutor Umanitar Individual" să amenajeze şi să construiască sau să renoveze diferite construcţii uşoare în curtea respectivelor organizaţii pentru folosul persoanelor instituţionalizate.
  • "LEADERS Education" - un program cu o notorietate de 5 ani prin care manageri din cadrul Pfizer România au oferit prelegeri despre activităţi specifice mediului de business din România studenţilor la Facultatea de Medicină Carol Davila.
  • "Citește pentru doi"- program în cadrul căruia voluntari din cadrul companiei au petrecut o zi împreuna cu copiii centrului de plasament Sfântul Iosif pe care i-au ajutat să descopere taina cititului.