Skip directly to content

Siguranța Medicamentelor

Pfizer are responsabilitatea etică şi legală de a monitoriza siguranţa medicamentelor, a produselor biologice, a dispozitivelor medicale şi a vaccinurilor începând din faza de studii clinice şi pe toata perioada cât acestea sunt comercializate oriunde în lume.

Componentele critice ale monitorizării siguranţei produselor sunt reprezentate de colectarea, compararea şi evaluarea rapoartelor de siguranţă care includ: rapoarte de evenimente adverse în care sunt implicate produsele noastre, rapoarte privind circumstanţele speciale care pot creşte riscul de apariţie a unui eveniment advers la un pacient, precum şi reclamaţii de produs sau rapoarte de reclamaţii referitoare la dispozitivele medicale care pot sau nu să implice un eveniment advers.

Puteți raporta un eveniment advers apărut în timpul administrării unui produs Pfizer accesând acest  link.

 Raportul dumneavoastră va fi înregistrat și, dacă este cazul, un reprezentant Pfizer vă va contacta pentru informații suplimentare.

Pentru transmiterea reclamaţiilor privind calitatea medicamentelor, vă rugăm contactați Product Complaints Romania accesând acest link.

 

Pentru transmiterea reclamaţiilor privind calitatea medicamentelor, vă rugăm contactați Product Complaints Romania accesând acest link.

 

Pentru informații medicale suplimentare vă rugăm contactați Serviciul de Informații Medicale al Pfizer România accesând acest  link.

Va mulțumim!