Skip directly to content

Angajamente

Dedicaţi Sănătăţii Mondiale

La Pfizer, depunem toate eforturile pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătăţii tuturor oamenilor din lume. Strategia noastră de investiţii sociale se axează pe angajarea tuturor resurselor companiei - colegi, competenţe, experienţă şi finanţare - pentru a înlesni accesul la medicamente şi a îmbunătăţi furnizarea serviciilor medicale către toţi oamenii din lume dezavantajaţi din acest punct de vedere.

Angajamentele Noastre

1. Să îmbunătăţim starea de bine, tratamentul preventiv şi terapiile furnizând tratamente care îmbunătăţesc starea de sănătate a oamenilor, ajutându-i să trăiască mai bine şi oferind un portofoliu extins de produse care pot preveni bolile şi ameliora starea de sănătate a oamenilor.

2. Să aducem laolaltă minţi ştiinţifice sclipitoare, pentru a descoperi tratamente pentru cele mai de temut boli ale zilelor noastre. Astfel, vom colabora şi vom împărtăşi cunoştinţele acumulate, vom aloca resurse financiare şi ştiinţifice fără precedent eforturilor susținute de a descoperi, dezvolta şi furniza medicamentele necesare oamenilor.

3. Să stabilim standardele de calitate, siguranţă şi valoare a medicamentelor prin descoperirea de noi metode de a furniza medicamente la preţuri convenabile şi tratamente valoroase mai multor pacienți, peste tot din lume.

4. Să utilizăm dimensiunea şi prezenţa noastră globală pentru a influenţa pozitiv comunităţile locale şi lumea din jurul nostru.

5. Să promovăm curiozitatea şi pasiunea pentru munca noastră. Pentru a demonstra acest angajament, vom încuraja şi răsplăti dezvoltarea unui mediu care preţuieşte schimbul de idei, gândirea critică şi perfecţionarea continuă.

6. Să fim un factor determinant în eforturile de a îmbunătăţi accesul tuturor pacienților la asistenţă medicală de calitate la preţuri convenabile.

7. Să maximizăm performanţa noastră financiară, astfel încât să ne putem respecta angajamentele faţă de cei care se bazează pe noi îmbunătăţind productivitatea R&D pentru a ne îndeplini misiunea, să ne menţinem poziţia de lideri mondiali în domenii precum: medicamente biologice, vaccinuri, cancer, Alzheimer, boli neurodegenerative și în acelaşi timp fiind lideri de piaţă în statele emergente.

8. Să luăm măsuri împotriva comercializării medicamentelor falsificate. Pentru a face faţă acestei ameninţări în continuă creştere, este nevoie de un răspuns complex, coordonat şi unitar. Pfizer consideră că, pe lângă iniţiativele sale proprii, sunt necesare parteneriate cu agenţii guvernamentale, cu sistemul sanitar, pacienţi, şi terţi, pentru a ne asigura că pacienţii au acces la medicamente sigure şi că cei care pun viaţa pacienților în pericol, falsificând medicamente, vor fi traşi la răspundere.